ISP

Tiswe doet bijna alles zelf: wij hebben onze eigen servers en beheren zelf alle systemen. Alleen zo kunnen wij u direct en persoonlijk begeleiden. En omdat we alles in eigen beheer hebben kunt u voor veel internetdiensten terecht. Wij denken graag met u mee en ontwikkelen op verzoek voor u een maatwerkoplossing. Door de persoonlijke aandacht en servicegerichtheid is Tiswe echter niet de goedkoopste.

Mailroutering en spam filtering

Tiswe biedt de mogelijkheid e-mail afhandeling via onze servers te laten verlopen. Tiswe scant alle inkomende e-mailberichten op virussen en spam voordat ze uw netwerk binnenkomen of afgeleverd worden in een mailbox.
Daarnaast biedt Tiswe de mogelijkheid mail op te halen met behulp van IMAP via een beveiligde verbinding. Verder biedt Tiswe webmail, agenda en synchronisatie met smartphones (active sync).

Spam- en virusupdates worden door ons uitgevoerd en wij beheren de totale mailafhandeling. Uw organisatie heeft er dus geen omkijken naar. Dit heeft een aantal duidelijke voordelen:

  • één aanspreekpunt;
  • geen investering in hard- of software;
  • geen beheerkosten, vaste prijs;
  • gegarandeerd effectieve spam- en virusbestrijding;
  • e-mails met virussen en spam vervuilen de systemen niet en vormen geen bedreiging.
Domeinregistraties

Als organisatie kunt u een domeinnaam laten registreren door of met behulp van Tiswe. Een eigen domeinnaam is voorwaarde voor een eigen website en eigen e-mailadressen. Ook als u nu nog geen plannen heeft voor een eigen website of e-mail adressen, is het toch raadzaam een of meerdere domeinnamen op voorhand te registreren. U voorkomt hiermee dat iemand anders de naam vastlegt. Tiswe kan u helpen met het vinden van een geschikte domeinnaam en alle zaken erom heen voor u regelen.

Webhosting

Tiswe biedt de mogelijkheid websites op onze servers te publiceren. Ook hier geldt weer dat we dat doen om u direct en persoonlijk te begeleiden. Geen tussenpersonen, geen helpdesks. Wij faciliteren; wij zijn geen grafische ontwerpers of bouwers van websites. We kunnen u wel begeleiden bij de bouw van uw websites en, daar waar nodig, van verdere hulp voorzien om uw website operationeel te krijgen.
Tiswe gebruikt uitsluitend Linux als webhosting servers. Wij bieden ondersteuning voor Postgresql en MySQL databases en Perl en PHP als scriptingtalen. Contentmanagement systemen als bijvoorbeeld Joomla of WordPress worden door ons technisch ondersteund.

Online Backup

Het komt vaak voor dat er wel back-ups gemaakt worden maar dat de back-ups in hetzelfde pand bewaard worden waar ook de servers en desktops zich bevinden. Bij brand, diefstal of een ander incident raken deze belangrijke gegevens dan alsnog verloren. Tiswe biedt de mogelijkheid een kopie van uw data op onze servers op te slaan. Met weinig moeite en voor weinig geld een extra zekerheid.
Tiswe initieert periodiek een update van de backup. De frequentie ervan wordt in overleg bepaald. Tiswe houdt in de gaten of de back-up goed verlopen is. Alle mogelijke platforms worden ondersteund: Windows werkstations en servers, Unix/Linux werkstations en servers, MacOs X werkstations.

Listserver dienst

Tiswe biedt u de mogelijkheid voor mailingen en het beheer van uw mailinglijsten gebruik te maken van een listserver. Een mailing is een goedkoop en doeltreffend communicatiemiddel waarmee u op eenvoudige en professionele wijze een grote groep geënteresseerden kunt bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwsbrief aan uw relaties. Tiswe helpt u bij het opzetten van de mailinglijsten en het beheer van de e-mailadressen.